Dīvāns - Gladiolus

  • Stilīgs modelis, kas parādā savu unikālo skaistumu, pateicoties daudzām atsaucēm uz klasiskajiem dizainiem. Cēlā noskaņojumā, un tajā pašā laikā elegants.
  • Augsti novērtēts modelis, kas, pateicoties pareizi izvēlētām proporcijām un izsmalcinātai ergonomikai, nodrošina lielisku komfortu. Liela priekšrocība ir mēbeļu funkcionalitāte ārkārtīgi ērta miega funkcijas mehānisma veidā, ko bieži dēvē par ikdienas miegu (prezentētajam modelim ir "itāļu" rāmis ar piestiprinātu matraci).
  • Plašāka variantu izvēle no vero Gladiolus kolekcijas, t.i., krēsli (arī relaksējoši), dīvāni (arī relaksācijas versijā) un moduļu elementi.
  • Sēdekļu pamatā ir ļoti elastīgas poliuretāna HR putas (High Resiliense Foam), kas dod perfekta maiguma un elastības sajūtu, vienlaikus nodrošinot sēdekļa ilgāku mūžu (elastību) - izturību pret deformāciju. Ieteicams visiem cilvēkiem, kuri novērtē augstu mēbeļu lietošanas ērtumu un izturību. HR putām, atšķirībā no klasiskajām polsterējuma putām, raksturīga augstāka porainība, kas nodrošina labāku ventilāciju un perfektu atbilstību ķermeņa anatomiskajai formai. Pateicoties augstajai elastībai, HR putas ātrāk atgriežas sākotnējā formā. Ļoti elastīgas putas, tie atšķiras arī ar apmēram 40% ilgāku kalpošanas laiku, salīdzinot ar standarta polsterējuma putām. Izvelkama gulta ("itāļu" rāmis) ar atsevišķu putu matraci (sēdeklis ar atzveltni nolaižas zem gultas rāmja).
  • Cenas pēc pieprasījuma (+371)  2978 - 25 - 78 ; [email protected]

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.