Dīvāns - Muscari

  • Papildus ērtībai svarīga ir arī funkcionalitāte, t.i., gulēšanas virsma un regulējami galvas balsti. Saliekamā sistēma ("itāļu" tipa rāmis) vero Muscari ir: izvelkama gulta ar atsevišķu putu matraci, kur sēdeklis un atzveltne nolaižas zem gultas rāmja. Dīvāna dizains iedvesmo mūsdienīgā stilā, bet ar plašu pielāgošanas iespēju klāstu, lai bagātinātu jebkuru interjeru, vienlaikus nodrošinot lietošanas ērtumu.
  • Regulējami galvas balsti ar iespēju pielāgot slīpumu ir liela priekšrocība un ērta iespēja, kas ļauj ērti atpūsties. Pateicoties to regulēšanas iespējai, mēs varam arī mainīt stūra dizainu.
  • Dīvānā sēdēšanas komfortu nodrošina augstas kvalitātes pildījums, kas izgatavots no HR putām, kuram ir palielināta elastība un izturība, un tas no parastajām putām atšķiras ar neregulāru struktūru, kas pielāgojas ķermeņa formai. Turklāt dīvāns ir aprīkots ar miega funkciju ar ārkārtīgi ērtu matraci, nodrošinot izcilu komfortu.
  • Viss dīvāns un ne tikai dažas daļas ir pārklāts ar dabīgu graudu ādu. Tā ir augstas kvalitātes, mīksta āda, ļoti smalka pēc pieskāriena, bet tajā pašā laikā ļoti izturīga, ar skaistu, skaidri redzamu tekstūru.
  • Cenas pēc pieprasījuma (+371)  2978 - 25 - 78 ; [email protected]

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.